Suppenin Limburg

Zin om te suppen in Limburg? Ontdek de natuur en het water op een SUP-board. Bekijk hieronder waar je kan suppen in Limburg.

Advertentie
Coordinates
 
 
0,0km

Suppen in Limburg

SUP staat voor Stand Up Paddle. Maar wat is het precies? Suppen lijkt een klein beetje op surfen. Je staat op een SUP-board en beweegt je voort met behulp van een paddle. Doordat je jezelf voortbeweegt ben je niet afhankelijk van de wind. In Limburg kun je op diverse plekken, zoals de Maas en de Maasplassen, heerlijk ontspannen suppen en genieten op het water.

SUP varianten

Wist je dat er verschillende varianten van suppen zijn? Ga je suppen op de 'traditionele' manier dan sta je rechtop op je SUP-board. Wil je helemaal tot rust komen? Dan is SUP Yoga misschien iets voor jou. Tijdens SUP yoga doe je verschillende oefeningen op het SUP-board. Wil je iets nieuws proberen? Kies dan voor een SUP Bike. Dat is een SUP-board en fiets in één. De ideale manier om lekker te cruisen over het water. 

Suppen in Roermond

Ben je in Roermond? Dan is suppen in Roermond een aanrader. Huur een SUP-board of neem je eigen board mee naar de Maas of Maasplassen. De Maasplassen zijn het grootste watersportgebied van Nederland. Kortom dé ideale plek om te suppen in Roermond.