Schouwburg Venray

Schouwburg Venray - buitenaanzicht bij de fonteinen
Op de bühne van schouwburg Venray
Schouwburg Venray - theatervoorstelling
Schouwburg Venray - de theaterlobby
Selfie op de bühne van schouwburg Venray

Theaterpodium

Ben je op zoek naar een speciale en verrassende invulling voor jouw dag? Schouwburg Venray geeft kleur aan jouw dag!

Schouwburg Venray is een modern en gezellig theater in hartje Venray. Jaarlijks presenteert het theater honderden activiteiten. Van voorstellingen in alle genres tot evenementen voor alle doelgroepen die je kan bedenken. 

Avondje uit in Schouwburg Venray

Een avondje uit in Noord-Limburg wordt onvergetelijk bij Schouwburg Venray. Er is een groot aanbod voorstellingen in allerlei genres. Als je wilt schaterlachen, je wilt verwonderen of je wilt ontroeren, Schouwburg Venray biedt het allemaal. De service is uitstekend, je bestelt makkelijk je tickets en wordt met een grote glimlach ontvangen. Bij vrijwel iedere voorstelling wordt een passend arrangement aangeboden zodat jij op jouw theateravond niks tekort komt. Denk eens voorafgaand aan de voorstelling aan een voordelig theatermenu in naastgelegen theatercafé De Artiest of een pauze-arrangement met zicht op de fonteinen van het schouwburgplein. 

Dagje weg met het gezin

Een onvergetelijk dag met het gezin. Laat jouw (klein)kinderen hun tv-held in het echt ontmoeten in Schouwburg Venray. Het warme en gezellige theater bezorgt jouw gezin een warm onthaal en eenmaal in de heerlijke rode stoel kan het genieten beginnen. Van iedere familievoorstelling wordt een feest gemaakt. Zo heb je zomaar de kans dat je voor de voorstelling heerlijke boekjes, kleurplaten of merchandise treft, krijgen de kids in de pauze vrijwel altijd gratis ranja en spekjes en kan je vaak je held in het echt ontmoeten in de foyer. Je kan de dag nog aftoppen door het te combineren met een extra voordelig pannenkoekenarrangement van het prachtig gelegen pannenkoekenhuis De Perdstal. Dat wordt een dag om nooit te vergeten met jouw gezinsuitje in Schouwburg Venray!

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 09:00 - 15:30
dinsdag: 09:00 - 15:30
woensdag: 09:00 - 15:30
donderdag: 09:00 - 15:30
vrijdag: 09:00 - 15:30
zaterdag: 11:00 - 15:30

De theaterkassa is een uur voorafgaand aan de voorstelling geopend.

Ook op deze locatie

 
Brasserie / Lunchroom
 
Congres- en vergaderaccommodatie