Wijngaard de Deelgaarderberg

Wijngaard de Deelgaarderberg
Diergaarderstraat West 4
6105 CK
Maria Hoop
Wijngaard de Deelgaarderberg

Bedrijven met groepsuitjes

Welkom bij ons wijnbedrijf met prachtige wijngaarden op verschillende locaties: Maria-Hoop (Deelgaarderberg), Montfort (kasteel Montfort), en Reuver (landgoed Roozendael), nabij het betoverende vakantiepark Lommerbergen.

Arrangementen

 • Excursies met proeverij
  Geniet van een exclusieve excursie door onze wijngaarden, gevolgd door een proeverij van onze bijzondere wijnen met heerlijke hapjes. Dit programma, nu uitgebreid tot 2 uur, kost slechts €12,50 per persoon voor groepen vanaf 5 personen.
 • Exclusieve luxe proeverij
  Voor de fijnproevers bieden we de mogelijkheid om een excursie met een luxe proeverij te boeken, inclusief streekproducten zoals LIVAR. Deze culinaire ervaring kost €17,50 per persoon.
 • Proeverijen
  Wil je alleen onze wijnen proeven? Kies dan voor de standaard proeverij van ongeveer 1 uur, voor slechts €6 per persoon. Voor de liefhebbers is er nu ook een luxe proeverij beschikbaar voor €10 per persoon.
 • Online Proeverijen: Genieten vanuit huis
  Ontdek onze online proeverijen. Bekijk de mogelijkheden op onze website en geniet van onze wijnen vanuit het comfort van je eigen huis.

Goed om te weten

 • Excursies en proeverijen zijn beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag, met mogelijkheden voor weekdagen in overleg.
 • Alle bezoeken zijn op afspraak en kunnen geregeld worden via e-mail of telefonisch (via app).

Kom en ontdek de schoonheid van onze wijngaarden, waar elk glas een verhaal vertelt en elke druif een stukje passie bevat. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze wereld van smaak en traditie!

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: 16:00 - 19:00
zaterdag: 12:00 - 16:00

Toelichting: Tijdens het seizoen mei t/m oktober, graag van tevoren even bellen.

Ook op deze locatie