Wandelroute Roerdalen: De Meinweg - Melicker Venroute

Roerdalen - De Meinweg: Melicker Venroute
Startlocatie: Venhof 2
6075 NE
Herkenbosch
Wandelroute Roerdalen: De Meinweg - Melicker Venroute

Wandelroute

Route: 4,5 km. Verken een afwisselende route over onverharde grond en door schilderachtige bospaden. Deze route neemt je mee langs het betoverende Melicker Ven en het prachtige Herkenboscher Ven, en biedt tevens de mogelijkheid om deels over Duits grondgebied te wandelen.

Verken de Melickervenroute: Een prachtige wandeling van 4,5 km

Ontdek de Melickervenroute, een wandeling van 4,5 km die je meeneemt door dit prachtige gebied. Hieronder vind je handige informatie om de route te volgen en waar je de kaart kunt verkrijgen.

Volg de rood gekleurde driehoekjes op het wandelknooppuntennetwerk

Om de Melickervenroute te volgen, kun je gebruikmaken van het wandelknooppuntennetwerk Roerdalen. Let daarbij op de rood gekleurde driehoekjes op de paaltjes van het wandelknooppuntennetwerk. Deze markeringen leiden je langs de juiste paden en zorgen ervoor dat je moeiteloos de route kunt volgen.

  • Startpunt: Parkeerplaats Manege Venhof

Het startpunt van de Melickervenroute bevindt zich bij de parkeerplaats van Manege Venhof. Vanaf hier kun je direct beginnen aan je wandelavontuur door dit prachtige natuurgebied. 

Haal je kaart bij de VVV-locaties of in de webshop

Om je goed voor te bereiden op de Melickervenroute en om andere routes in Nationaal Park De Meinweg-Leudal te ontdekken, kun je de kaart van het park verkrijgen. Deze kaart is verkrijgbaar bij verschillende VVV-locaties en ook online in de webshop. Met maar liefst 27 routes biedt de kaart een schat aan mogelijkheden om dit prachtige gebied te verkennen.

Beleef een onvergetelijk avontuur

Met de Melickervenroute krijg je de kans om een onvergetelijk avontuur te beleven. Ontdek de natuurlijke schatten van het gebied, volg de markeringen van het wandelknooppuntennetwerk en geniet van de rust en sereniteit van Nationaal Park De Meinweg-Leudal.

Eigenschappen
Route: <5 km.
Route van A naar A
Gemarkeerde route

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
1,08km
Terras
 
4,01km
Terras
 
 
4,92km
Brasserie / Lunchroom
 
5,34km
Terras
 
7,16km
Brasserie / Lunchroom
 
 
7,36km
Restaurant
 
7,38km
Restaurant
 
7,66km
Terras
 
7,67km
Restaurant
 
7,89km
Terras
 
8,10km
Terras
 
 
9,04km
Terras
 
9,37km
Terras