Restaurant Bubbles & Bites

Bubbles & Bites
Bubbles & Bites vooraanzicht
gerecht Bubbles & Bites
kleine gerechtjes Bubbles & Bites
Bar Bubbles & Bites

Restaurant

Lounge / Hip en Trendy

Midden in Roermond ligt een van de meest verrassende restaurants van de stad: Bubbles & Bites. De sfeervolle inrichting, Mediterraanse keuken met Oosterse invloeden en vriendelijke bediening zorgen voor een fantastische beleving. Menu toshare is hier een absolute aanrader.

Welkom bij Bubbles & Bites!

"Welkom bij restaurant Bubbles & Bites! Wat fijn dat je er bent, we hebben uitgekeken naar je bezoek. Mogen we de jas aannemen? Kijk: zoals je al had gevraagd, hebben we het tafeltje aan het raam voor je gereserveerd. Zin in een huisaperitiefje om de avond mee te beginnen?"

Zin om een lekker hapje te eten?

Een bezoek aan restaurant Bubbles & Bites in Roermond is een verrassende beleving. Of je nou voor het Menu to Share gaat - waarbij je geniet van allerlei kleinere gerechtjes gedurende de avond - of voor onze à la carte gerechten: een avondje Bubbles & Bites staat garant voor een unieke ervaring. Om de 7 weken wisselen we van menukaart, zodat elk bezoek ook een verrassing blijft. Alle gerechten worden vers bereid, waarbij ook gasten met speciale allergieën of dieetwensen niks tekort komen.

Voor alles en iedereen!

Het concept bij Bubbles & Bites leent zich voor alle gelegenheden: of je nou heerlijk wilt uiteten vlak voor een theatervoorstelling, een familiedag wilt afsluiten in stijl óf een zakelijk uitje wilt organiseren. De sfeervolle inrichting en persoonlijke bediening zorgen ervoor dat je je gelijk thuis zult voelen.

Verrassend, persoonlijk en inspirerend: daar staan ze voor. Wanneer mogen ze je begroeten? 

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 17:30 - 23:30
dinsdag: 17:30 - 23:30
woensdag: 17:30 - 23:30
donderdag: 17:30 - 23:30
vrijdag: 17:30 - 23:30
zaterdag: 17:30 - 23:30

De keuken is geopend tot 21.30 uur. 

 

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
0,50km
Fietsroute
 
 
 
4,84km
Fietsroute
 
7,49km
Fietsroute
 
 
9,18km
Fietsroute