LEUKER

Bedrijf te bezoeken

Streekproducten

Congres- en vergaderaccommodatie

Welkom op de boerderij van de toekomst! Leuker is het allereerste traditionele boerenbedrijf in Nederland dat volledig overschakelt naar agroforestry. 

Ervaar Leuker!

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de verschillende vormen van agroforestry, het meer dan 200-jarige ondernemersverhaal achter Leuker en een positieve blik op de toekomst?

Kom dan naar Leuker om een andere vorm van landbouw te beleven. Mark vertelt je graag meer over biodiversiteit, het voedselbos, de landbouwtransitie, klimaatverandering en welke rol de Leuker kip hierin speelt.

Tijdens een rondleiding van 1,5 uur en een interactieve presentatie neemt Mark je mee in de wereld van Agroforestry. Na een korte introductie gaan jullie samen op pad over het Leuker land, waarna jullie afsluiten met een drankje en wat lekkers uit de streek. Kun je niet op de voorgestelde momenten? Geen probleem, neem dan contact met ons op!

De ligging bij het voedselbos en de nabijheid van horeca- en recreatiemogelijkheden maken Leuker de ideale omgeving voor bedrijven en organisaties die willen verduurzamen en op zoek zijn naar een inspirerende locatie voor hun bedrijfsevent, teamsessie of heidag. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
 
4,87km
Fietsroute
 
5,23km
Fietsroute
 
5,82km
Fietsroute
 
 
 
9,12km
Fietsroute
 
 
9,20km
Fietsroute
 
9,20km
Fietsroute
 
9,25km
Fietsroute