Just Be Fit Outdoor

Just Be Fit Outdoor
Raadhuisplein 8
5864 EH
Meerlo

Bedrijven met groepsuitjes

Suppen

Samen actief bezig zijn in een prachtige omgeving. Of je nu met familie, vrienden, collega’s of klasgenoten een activiteit wil doen, Just Be Fit Outdoor zorgt voor een passend programma dat voldoet aan je wensen. Tevens kunnen we de dag compleet maken met eet- en drankarrangementen. Bekijk snel welke leuke groepsactiviteiten Just Be Fit Outdoor allemaal te bieden heeft op www.justbefit-outdoor.nl.

Voetgolf

In groepjes van 3-6 personen (totaal tot 30 personen mogelijk) speel je de bal met de voet langs de 13 holes die verspreid liggen over sportpark en bosgebied. Doel van het spel is om met zo min mogelijk “kicks” de voetbal te putten in de 13 holes. 

Bootcamp

Een actieve training van een uur in de buitenlucht, waarbij grenzen verlegd worden en door teamwork persoonlijke doelen bereikt worden met betrekking tot verbetering van conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Buiten Yoga

Ervaar Yoga in de natuur. Just Be Fit Outdoor organiseert Yoga lessen voor volwassenen of kinderen of een combinatie daarvan, zoals bijvoorbeeld tijdens een familiedag. De volgende vormen van Yoga worden aangeboden: Vinyasa Yoga (Yang), Yin Yoga, Ouder & kind Yoga, Kinderyoga.  

Kanotocht

Je gaat kanoënd in een grote stabiele Canadese kano over de Groote Molenbeek (6 km of nog langer). 

Suppen

Geniet van de natuur op een ontspannen manier door te gaan suppen op de Groote Molenbeek in én rondom Wanssum. 

Locatie

De meeste activiteiten vinden plaats op het sportpark de Meulebèèk te Wanssum en in het achtergelegen bos. De kanotochten starten in Tienray en eindigen in Wanssum. Auto- en fietsparkeermogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig. 

Tarieven

Voetgolf: 13 holes op een divers terrein, gegarandeerd 1,5-2 uur speelplezier 5-10 personen: €10,00 p.p. 11-20 personen: €9,00 p.p. 21-30 personen: €8,00 p.p.

Bootcamp (5-10 personen): Bootcamp clinic van +/- 1 uur 5-10 personen: €10,- p.p. 10-20 personen: €8,- p.p. Yoga: Tarieven op aanvraag Kanovaren  (5-30 personen)  €15,- p.p. Losse verhuur SUP-board €15,- per uur per board. 

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.