Café Tinus Panningen

Café Tinus Panningen is een gezellige Irish Pub / bruin café in hartje Panningen met altijd 15 verschillende (speciaal)bieren op de tap en ruim 100 speciaalbieren van de fles. Je kunt er een hapje eten, van een lekker belegd broodje, tot spareribs en schnitzels.

Goed toeven!

Café Tinus Panningen is dé kroeg waar het goed toeven is! Zowel binnen in het bruin café als buiten op het terras. Hier kun je gezellig langskomen voor een speciaalbiertje of een wijntje. Maar je bent hier ook aan het juiste adres voor een heerlijke lunch of diner.

Activiteiten en evenementen

Café Tinus organiseert allerlei, leuke activiteiten en evenementen door het jaar heen. Zo is er Festinus, een driedaags muziekfestival bij Café Tinus in het centrum van Panningen. In de zomervakantie kun je barbecueën op het terras. Je kunt films kijken in de Buitenbioscoop en Formule 1 op een groot scherm. Er zijn verschillende muzikale optredens en zo is er nog veel meer te beleven bij Café Tinus Panningen. 

Feestzaal Café Tinus Panningen

Ben je op zoek naar een zaal die je kunt huren voor een speciaal feest of voor een zakelijke bijeenkomst? Café Tinus beschikt over een ruimte die hier perfect dienst voor kan doen. De feestzaal is geschikt voor 30 tot 100 personen en beschikt over een eigen toegang, een wc-groep, garderobe, een grote tv en gratis wifi.

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 10:30 - 02:00
maandag: Gesloten
dinsdag: 10:30 - 02:00
woensdag: 10:30 - 02:00
donderdag: 10:30 - 02:00
vrijdag: 10:30 - 02:00
zaterdag: 10:30 - 02:00

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.