Zwemmen in Limburg

Zwemmen is een van de leukste en sportiefste activiteiten die je alleen of samen kunt gaan doen. Of het nu een hete zomerdag is of een regenachtige herfstdag, zwemmen kan altijd. Zoek verkoeling in een natuurplas of ga baantjes trekken in een 50 meterbad. Bekijk hieronder de zwemmogelijkheden in het Hart van Limburg.

Advertentie

Voor de échte waterratten

Als er één plek is in Nederland waar je goed kunt zwemmen dan is het in Limburg. Zoek je verkoeling op een hete zomerdag of wil je juist zwemmen in een subtropisch zwembad in Limburg als het regent? Het kan hier allemaal. Van binnenzwembaden, buitenzwembaden, natuurzwembaden tot dagstrandjes aan de Maasplassen.

Zwemmen in een zwembad

Is het koud en guur buiten? Dan is zwemmen in een binnenzwembad in Limburg een goed idee. Glij van de waterglijbaan, geniet in de jacuzzi of laat je meevoeren op de golven in het golfslagbad. Of je nu een kinderfeestje organiseert of zin hebt om lekker te plonsen. Gezellig samen naar een binnenzwembad in Limburg is altijd een goed idee! Tijdens de zomer is het heerlijk genieten bij één van de buitenzwembaden in Limburg. Kies je voor zwemmen in een binnenzwembad in Limburg? Dan geniet je van prachtig helder water, glijbanen en meer! 

Natuurzwembaden in Limburg

Ben je toe aan dat échte vakantiegevoel? Ga naar een dagstrand in Limburg! Geniet op het strand onder een parasol en zoek de verkoeling op in het natuurwater. Veel dagstranden zijn voorzien van horecagelegenheden en toiletten. Ideaal dus voor een dagje genieten in de zon.