XBAZE - VR Experience

XBaze - VR Experience
Pater Claretstraat 2
5953 LC
Reuver
VR Experience XBAZE Reuver

Kinderfeestjes

Electronic Fun

De ultieme VR experience in Limburg, in de VR Room van XBAZE! Speel de vetste games! Reserveer Nu een VR Gamecube! Tap op de button!

Begeef je in een virtuele achtbaan, zweef door de ruimte als astronaut, sla de beats weg op je favoriete top-40 liedje of bekijk het uitzicht vanaf een wolkenkrabber in New York. Met een ruim aanbod VR games beleef je bij XBAZE avonturen die levensecht lijken.

De VR Room is niet alleen ontzettend leuk voor de jongere gasten, wij hebben VR games die geschikt zijn voor jong en oud, gamers en niet gamers. Ideaal dus voor een groepsuitje met vrienden, kennissen, collega’s of teamgenoten. Leer elkaar nog beter kennen, daag elkaar uit en lach je helemaal suf.

Wil jij een super cool verjaardagsfeest? Reserveer dan een VR Room bij XBAZE! Een VR master begeleidt de kinderen en iedereen kan aangeven wat hij/zij leuk vindt om te doen.

Bij XBAZE VR Room zijn verschillende variaties voor de invulling van kinderfeestjes mogelijk. Elk pakket heeft zijn eigen mogelijkheden en per groep kan er één pakket gekozen worden. Als je met 2 t/m 6 kinderen je verjaardagsfeestje komt vieren, dan heb je 1 VR Cube tot je beschikking. Kom je met meer kids, dan kun je met maximaal 12 personen terecht in de volledige VR Room.
De feestjes V ULTITMATE en V ULTIEM zijn combinatie feestjes, waarbij je je zowel in de VR Room en de JumpArena kan uitleven. Deze feestje zijn alleen telefonisch of via email te boeken. Alle andere feestjes zijn heel makkelijk online te reserveren. 

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Dag Time slot Reactie
zondag: 11:00 - 18:00
maandag: 15:00 - 20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 13:00 - 18:00
donderdag: 15:00 - 18:00
vrijdag: 13:00 - 18:00
zaterdag: 11:00 - 18:00

Tijdens de vakantieperiode en op feestdagen is XBAZE ruimer geopend. Voor meer informatie kijk op www.xbaze.nl en de social media kanalen.