Waterskibaan de IJzeren Man

Waterskibaan de IJzeren Man
Geurtsvenweg 1
6006 SN
Weert
Man is aan het wakeboarden in Weert

Extreme Watersport

Watersport

Bedrijven met groepsuitjes

Bij De IJzeren Man is de waterskibaan maar liefst 805 meter lang en heeft vijf masten. Met de vijfde mast is deze baan perfect voor beginners, terwijl ervaren watersporters genoeg uitdaging vinden met de obstakels voor waterskiën, wakeboarden en kneeboarden.

Jong en oud kunnen zich uitstekend vermaken door de veelzijdigheid van deze activiteit. Waterskiën, wakeboarden en/of kneeboarden. En vervolgens zwemmen, relaxen of een hapje en drankje bij de beachclub. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Bij aankoop van een ticket waterskiën is toegang tot de zwembaden inbegrepen in de prijs! Deze unieke combinatie tussen waterskiën en zwemmen maakt een compleet dagje uit mogelijk. Individueel, met een klein groepje of juist een grote groep. Je bent van harte welkom bij Waterskibaan de IJzeren Man, reserveer online via de blauwe button.

Er zijn mogelijkheden voor groepsarrangementen vanaf 10 tot meer dan 100 personen. Denk aan een arrangement waterskiën gecombineerd met teambuilding of activiteiten in de zwembaden en eventueel afsluiten met een heerlijke barbecue. Klik hier om contact op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eigenschappen
Boeking alleen via reservering v.t.v.
Horeca voorziening aanwezig

Ook op deze locatie