Vergader-/expositieruimte Ingelshof

Vergader-/expositieruimte Ingelshof
Dupesweg 1
6005 PP
Weert
Ingelshof

Partylocatie of zaalverhuur

Ingelshof is een grondig gerestaureerde carre-boerderij die haar authentieke uitstraling heeft behouden, maar van binnen modern en functioneel is ingericht. De boerderij is gelegen aan de rand van het prachtig natuurgebied 'de Krang' in Tungelroy - Weert.

Vergader- en groepslocatie

In de weekenden (vanaf vrijdag 12 uur) en van maandag tot en met donderdag (vanaf 17 uur) is het mogelijk Ingelshof te huren voor vergaderingen, kookgroepen en groepsbijeenkomsten (familie, vrienden en bedrijven).
Er is te allen tijde slechts 1 groep aanwezig op de locatie.

Voorzieningen van Ingelshof

In de boerderij is een ruime luxe woonkeuken met kookeiland aanwezig, voorzien van alle apparatuur. Er bevindt zich een multifunctionele ruimte met een biljarttafel, voetbalspel, tv en grote drankenkoelkast. De boerderij is voorzien van een ruime binnenplaats met een gedeeltelijke overkapping. Er is een grasveld met voetbalgoals, een volleybalnet, een tafeltennistafel en een Jeu de Boules baan. De authentieke schuur doet vaker dienst als expositieruimte. In de moestuin bevindt zich een oud monumentaal bakhuis waar regelmatig vlaaien en pizza's gebakken worden.
 

Ook op deze locatie

 
Groepsaccommodatie