Rederij Cascade

Rederij Cascade
Havenstraat 22
6051 CS
Maasbracht
Rederij Cascade
Rederij Cascade
Rederij Cascade

Partylocatie of zaalverhuur

Rederij Cascade: Een originele locatie voor jouw feest, partij, bruiloft en nog veel meer!

Exclusieve happening op het water

Voor gezelschappen regisseren en ontwikkelen ze exclusieve happenings op het water. Maatwerk in evenementen is bij Rederij Cascade de passie en specialiteit! In de meest brede zin van het woord. Voor feesten, partijen, reünies, bruiloften en nog veel meer draaien zij de handen niet om!

Originele feestlocatie 

Ben je op zoek naar een originele feestlocatie in Limburg en verwacht je verrassend en doordacht maatwerk? Charter dan een van de schepen met exclusief alleenrecht voor jouw gezelschap. Bij Rederij Cascade wordt jij gezien als de kapitein op het schip. Je bepaalt zelf de afvaartlocatie, het thema, de inrichting, het foodconcept en het entertainment. Natuurlijk zijn er ook een aantal charter-arrangementen beschikbaar. 

De Vloot

Het schip ‘Maaslakei’ is ingericht naar het thema ‘Limburgse zand- en grindwinning’ en vertelt op een subtiele wijze het verhaal over het ontstaan van het watersportgebied  de Maasplassen. Dit schip is geschikt voor events vanaf 15 tot maximaal 70 passagiers.

Het andere schip ‘Stadt Wessem’ heeft een fris en eigentijds interieur met stijlvolle LED verlichting en geraffineerde accenten, zoals een opkleurend wavereliëf in de lambrisering en robuuste panelen, die doen denken aan een roestig scheepsdek. De frisse turquoise kleur zorgt voor een kleurrijk contrast en komt terug in de transparante vitrage, in de stoffering van de lounge en in elementen van de scheepsbar. Het schip is geschikt voor events vanaf 50 tot maximaal 200 passagiers.

Afvaartlocaties

Vertrek is veelal vanuit de thuishaven Maasbracht, centraal gelegen aan de A2 en 30 autominuten vanuit Maastricht, Venlo en Eindhoven. Daarnaast is afvaart ook mogelijk vanuit Roermond, Thorn, Venlo of andere plekken in Limburg.

Ook op deze locatie

 
Rondvaarten
 
Congres- en vergaderaccommodatie
 
Bedrijven met groepsuitjes