ECI Roermond

ECI Roermond

Partylocatie of zaalverhuur

Het ECI complex kent een lange historie met diverse bestemmingen.

Electro Chemische Industrie

In 1798 begon de industriële exploitatie van het gebied aan de Roer. En sinds 1926 draagt het pand de naam Electro Chemische Industrie (ECI). Na diverse invullingen stopte de laatste productielijn in 1974 definitief en raakte het pand langzaam maar zeker in verval.
 

Wat kun je doen?

Nu, ruim 40 jaar later, bruist het weer als nooit tevoren. Vandaag de dag is ECI Roermond een unieke locatie in Midden Limburg waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, werken en ontspannen. Een plek om te eten, ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten, grote en kleine evenementen, exposities, cursussen en diverse film-, theater- en popvoorstellingen. Allemaal verzameld onder één monumentaal dak.

In het ECI gebouw staan niet alleen heerlijke gerechten op de kaart, je proeft gelijk van de industriële sfeer. De bijzondere geschiedenis vind je door het hele pand. Grote ramen, hoge plafonds en kleurrijke graffiti op bakstenen muren zijn daar een prachtig voorbeeld van. De combinatie met de moderne faciliteiten maken ECI Roermond tot een prachtige evenementenlocatie.

Flexibiliteit, dat vinden ze zeer belangrijk. Niet alleen in de service, planning en aanpak. Maar ook van de zalen. Zo is de theaterzaal niet alleen als congreszaal te gebruiken, maar door de verwijderbare tribune en tapaansluitingen ook in te richten als feestzaal. En worden er in de popzaal, naast concerten ook vele seminars georganiseerd. Het team denkt graag mee over een verrassende invulling van iedere bijeenkomst.

En ook buiten zijn er mogelijkheden, waaronder een sfeervolle binnenplaats en evenemententerrein van ruim 1.300 m2. Met voorzieningen als evenementenstroom en wateraansluiting een ideale locatie voor (publieks)evenementen als festivals, markten en sportactiviteiten. Meer weten over de mogelijkheden van ECI als evenementenlocatie? Neem contact met hun op, telefoonnummer 0475 - 317171 of per e-mail: business@eciroermond.nl

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 10:00 - 17:00
maandag: 09:00 - 20:30
dinsdag: 09:00 - 20:30
woensdag: 09:00 - 20:30
donderdag: 09:00 - 20:30
vrijdag: 09:00 - 20:30
zaterdag: 09:00 - 20:30

Ook op deze locatie

 
Restaurant