Inspiratie achter de naam
De naam "Umbelder" verwijst naar Tieske Weekers, ook wel bekend als ‘t Umbelderke’, die van 1876 tot 1930 als stadsomroeper door Weert liep en het laatste nieuws verkondigde met zijn krachtige stem. Hij maakte de Markt levendig en is een belangrijk onderdeel van de lokale geschiedenis.
De Chef
Bart Houben, de gepassioneerde chef-kok van Bistro de Umbelder, brengt gerechten met liefde tot leven. Hij zet zich in om gasten een geweldige avond te bezorgen en laat het diverse aanbod schitteren.
Het team
Onder leiding van gastheer Jordi van Lent staat een sterk en gastvriendelijk team klaar om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Het doel is om gasten een zorgeloze en heerlijke avond te bezorgen.
De keuken
Bij Bistro de Umbelder delen ze graag hun liefde voor de Franse keuken. De rijke culinaire ervaring, gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder ingrediënten uit hun eigen tuin, zorgt voor gerechten die bezoekers niet snel zullen vergeten. Gastvrijheid staat bij Bistro de Umbelder altijd hoog in het vaandel.
Het team kijkt ernaar uit om je te verwelkomen!