Indoor gamen in Limburg

Indoor gamen bij Home of Heroes

De winter is de ideale periode voor een potje indoor gamen, want ook in het zonnige zuiden van het land hebben we niet altijd mooi weer. Gelukkig kan jij je hart ophalen bij verschillende indoor game locaties. Daag je vrienden uit voor een race op de Gamebike en laat zien dat jij de snelste bent. Of ga juist voor een spel waarvoor je samen moet werken zoals een escape room.

Arcade Games

Waan je terug in de tijd bij Gamecenter E-Village Roggel, waar de lucht gevuld is met het geluid van retro games en de knipperende lichten van arcade kasten. Het is niet alleen een plek voor fanatieke gamers, maar ook voor liefhebbers van klassieke en hedendaagse spelletjes. Van Pac-Man tot de nieuwste arcadespellen. 

Een middagje naar de arcade gamehall is trouwens ook leuk als kinderfeestje of teamuitje!

Twee jongens spelen een spel bij Gamecenter E-Village Roggel

Gamen in een groep

Over groepsuitjes gesproken: er zijn ook geweldige groepsspellen in Limburg die je met samen je vrienden of familie kan doen. Werk samen en ontsnap uit een escaperoom of laat je innerlijke James Bond zien met een potje lasergamen.

Kan je niet kiezen? Combineer dan een escape room met lasergamen bij Battle of the Godfathers.

Een gezin maakt een puzzel in een escape room

VR Gamen

Stap in de futuristische wereld van VR bij VR-Boxx in Weert of XBAZE in Beesel, waar je niet alleen mee kan spelen met je favoriete band, maar ook een astronaut kan worden. Voel de spanning van virtuele avonturen alsof ze recht voor je neus plaatsvinden!

Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden en familie, indoor gamen in Limburg biedt voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Laat het avontuur beginnen!

Medewerker helpt jongen met het opzetten van zijn VR bril.

Ketelfabriek

Voor een paradijs aan indoor activiteiten ga je naar de Ketelfabriek. In de oude ketelfabriek kan je verschillende soorten escape rooms spelen: normale escape rooms, flash escape rooms en een battleroom. Meer zin in een ander spelletje? Kies dan voor een potje curling of footpool. Of krijg het gevoel alsof je op de kermis staat met een rondje Flying Chicken of Cornhole.

Van al die spelletjes krijg je natuurlijk ook honger. Relax na het spelen nog even en geniet an een een lekker hapje eten bij de horecagelegenheid.

een groep vrienden speelt een potje curling bij de Ketelfabriek