Fietsroutes in Stevensweert

Door het uitgebreide netwerk van fietsknooppunten zijn er hele leuke fietsroutes in Stevensweert. Je vindt gemakkelijk jouw weg in en rondom het vestingstadje en er blijft geen plek onontdekt. Kijk hieronder voor 2 mooie fietsroutes in Stevensweert.

Advertentie
Coordinates
 
Route 39 km

Wandelen in Stevensweert

Niet alleen kun je uitstekend fietsen in Stevensweert, ook de fervente wandelaar komt aan zijn trekken. Tal van wandelroutes, gemarkeerd door de knooppunten, brengen je langs de mooiste plekken van Stevensweert en de gemeente Maasgouw. Wandel door de prachtige natuur, langs de Maasplassen en stop uiteindelijk in het centrum van Stevensweert voor een heerlijk, verkoelend drankje.

Routenetwerk in de gemeente Maasgouw

Via de diverse knooppuntensystemen kun je in de gemeente Maasgouw heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn tal van routes te vinden die kris kras door de gemeente gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse autoroutes en motorroutes beschikbaar die door Maasgouw komen. Voor de paardrijdliefhebber zijn er diverse mogelijkheden om in de gemeente Maasgouw een ruiterroute of menroute te rijden.