Tentoonstellingen in Limburg

Wil jij weten welke tentoonstellingen en exposities er allemaal te zien zijn in Limburg? Bekijk hieronder de kalender met tentoonstellingen in Limburg.

Coordinates
 

Vaste en wisselende tentoonstellingen

Door een bezoek aan een tentoonstelling of expositie maak je kennis met verschillende kunstvormen, historische gebeurtenissen en culturele tradities van de provincie Limburg. Geniet van al het moois dat tentoongesteld staat of leer van alles over de interessante geschiedenis van Limburg. Veel musea hebben naast een vaste tentoonstelling ook een wisseltentoonstelling die om de paar maanden verandert. De meest uiteenlopende thema's komen hier aan bod.

Moderne kunst & Limburgse geschiedenis

In het Hart van Limburg vind je veel verschillende soorten exposities en tentoonstellingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor tentoonstellingen die in het teken staat van moderne kunst, exposities over bepaalde periodes uit de Limburgse geschiedenis, workshops en rondleidingen in de verschillende musea zelf. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, cultuur, geschiedenis, wetenschap of design, er is altijd wel een tentoonstelling die bij jouw interesses past en die een bezoek meer dan waard zijn.