Winkelen in Venray

WInkelende vrouwen in hartje Venray

Winkelen in Venray

Het winkelaanbod in de binnenstad van Venray is ontzettend divers. Het centrum omvat onder andere winkels van bekende merken en grote ketens. Maar ook boetiekjes met een 'eigen stijl' zijn er in overvloed. Je kunt in de winkels in Venray altijd de laatste modetrends vinden op het gebied van schoenen, kleding en unieke accessoires. 

Venray heeft daarnaast ook een uitgebreid aanbod aan speciaalzaken op het gebied van hobby, foto/film, huishoudelijke artikelen, verlichting, meubels, bloemen, speelgoed, fietsen, ict, juweliers, opticiens, gehoorwinkels, parfumerieën, drogisterijen en meer! Klik hier voor meer informatie over winkelen in Venray.

Reguliere openingstijden winkels 

Ga je binnenkort winkelen in Venray? Dan wil je natuurlijk wel de openingstijden van de winkels weten. De reguliere openingstijden zijn als volgt:

Maandag: 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag, koopavond: 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Op koopzondag: 12.00 - 17.00 uur

Voor de actuele openingstijden klik hier.

Horeca

Naast de winkels in Venray, is er ook een breed aanbod aan gezellige cafés, goede restaurants en snelle eetgelegenheden. Tijdens het winkelen in Venray is het heerlijk om even een rustmoment te pakken op een van de vele terrasjes en te genieten van een lekkere kop koffie, een goed glas wijn, een koud biertje of heerlijk ijsje.

Naast het ruime aanbod aan cafés en eetgelegenheden, kun je in Venray ook terecht voor feesten, vergaderingen en zalen voor evenementen. Kortom Venray heeft een bruisend centrum! 

Weekmarkt

Je kunt in Venray ook een bezoek brengen aan de weekmarkt. Je kunt de weekmarkt iedere maandag van 11.00 tot 16.00 uur bezoeken, in het centrum van Venray. Er staan wekelijks circa 20 kramen op het Schouwburgplein en het Henseniusplein. 

Op de weekmarkt koop je heerlijke verse producten zoals groenten, fruit, kaas en vis. De weekmarkt is daarom de perfecte plek om je wekelijkse boodschappen te doen. Heb je zin om even lekker rond te struinen? Dan ben je op de weekmarkt in Venray ook op de goede plek. Naast etenswaren kun je er namelijk ook parfum, kleding, tassen, ondergoed, kleding én fournituren kopen.

Parkeren

Kom je met de auto naar Venray? Geen probleem er zijn voldoende centraal gelegen parkeergelegenheden beschikbaar. Het is op diverse plekken mogelijk om de hele dag te parkeren, maar je kunt ook gebruik maken van de blauwe zones waar je gratis twee uur lang kunt parkeren. Benieuwd naar alle parkeermogelijkheden? Klik hier voor een overzicht met parkeerplaatsen. 

Kom je niet met de auto maar met het openbaar vervoer? Vanaf het station in Venray kun je eenvoudig gebruik maken van diverse lijnbussen die je naar het centrum of een andere gewenste locatie brengen.