Zalencentrum De Boswachter

De Boswachter beschikt over diverse zalen waarin je graag ontvangen wordt voor een heerlijk groepsdiner, maar ook je feest of partij is bij De Boswachter in goede handen.

Ruimtes voor elke gelegenheid

Middels een handige schuifwand kunnen wij een zaal precies naar je wensen inrichten. Of het nu gaat om een intiem diner, een gezellig feest, of een formele partij, bij De Boswachter passen we de zaal aan op jouw specifieke behoeften.

Sfeervolle woonkamer

Ook voor een privé-diner ben je bij De Boswachter aan het juiste adres. In onze sfeervolle woonkamer geniet je van een culinaire reis, verzorgd door ons ervaren team.

Samenzijn en afscheid

Vanwege de ligging ten opzichte van de natuurbegraafplaats en het crematorium leent het zalencentrum zich ook uitstekend voor een koffietafel of een samenzijn na een uitvaart. Tevens kun je bij De Boswachter een afscheidsdienst vormgeven precies naar je eigen wensen.

Zakelijke locatie

Ook is De Boswachter een prima locatie voor een vergadering of meeting. Alle apparatuur en benodigdheden zijn hiervoor aanwezig, zodat jouw bijeenkomst vlot en efficiënt verloopt.

Gezelschappen

Het zalencentrum is geschikt voor gezelschappen vanaf 10 personen tot maar liefst 750 personen. Of je nu met een kleine groep komt of een groot evenement organiseert, De Boswachter biedt de ruimte die je nodig hebt.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij De Boswachter? Neem eens vrijblijvend contact op om je te laten informeren over de diverse opties die we bieden. Ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen van jouw perfecte evenement of bijeenkomst.

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 11:00 - 23:00
maandag: 11:00 - 23:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 11:00 - 23:00
vrijdag: 11:00 - 23:00
zaterdag: 11:00 - 23:00