VR Boxx

Electronic Fun

Escape Room

VR Boxx Weert biedt diverse Virtual Reality Experiences die je op elke locatie kunt beleven. Of je nu een escaperoom wilt ontvluchten, je adrenaline wilt verhogen met een shooter, of gewoon wilt ontspannen met leuke minigames, VR Boxx heeft het!

VR Boxx, een unieke ervaring

Op een ontspannen, laagdrempelige en unieke manier maak je kennis met de toekomst. Virtual Reality brengt je naar onbekende werelden en doordat de technologie steeds beter is, voelt het allemaal als echt aan. Het motto is: "doen is ervaren". Zet daarom een bril op en ontdek wat de toekomst voor je in petto heeft. Gegarandeerd een unieke en onvergetelijke ervaring. 

Escape rooms, shooters, minigames en de Fear Experience

Organiseer je een bedrijfsfeest op locatie of een activiteit voor de familie? VR Boxx is dé ideale oplossing! Samen met collega’s, team of vrienden stap je een virtuele wereld binnen waarin dromen werkelijkheid worden. Door samen te werken, ontsnap je uit diverse escape rooms, zal je moeten overleven tijdens de VR Boxx Shooters, ga je onderling de strijd aan tijdens de minigames óf overwin je jouw angsten tijdens de Fear Experience. Je gelooft je ogen niet, welke VR ervaring je ook kiest.

Locatie naar keuze

De VR Boxx ervaring zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn en wordt ervaren als een leuk, uniek uitje. Je kunt kiezen voor een locatie naar keuze maar je kunt de activiteit ook op het terrein van VR Boxx in Weert. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ben je op zoek naar een unieke groepsactiviteit op locatie? Twijfel dan niet en neem contact op met VR Boxx!

Openingstijden

Bereikbaarheid
Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 09:00 - 17:00
dinsdag: 09:00 - 17:00
woensdag: 09:00 - 17:00
donderdag: 09:00 - 17:00
vrijdag: 09:00 - 17:00
zaterdag: Gesloten

VR Boxx kan op iedere gewenste datum en tijdstip een VR Experience voor je verzorgen.