Ruiterroute: Dwars door de Limburgse Peel

23Km: Verken de Limburgse Peel te paard. Beleef een rit als geen ander terwijl je dwars door het prachtige Limburgse landschap galoppeert. Maak je klaar om een avontuur te beleven. Vertrekpunt Peelbergen Equestrian Centre.

Limburgse Peel

De Limburgse Peel biedt unieke paardrijmogelijkheden in de prachtige bos- en heidegebieden. Of je nu een ervaren ruiter bent of net begint met paardrijden, er zijn mogelijkheden voor iedereen om deze prachtige omgeving te ontdekken en er dwars door heen te rijden. Bij veel maneges kun je terecht voor lessen of buitenrit.  Wil je meer ontdekken in deze prachtige omgeving? Boek dan eenvoudig een overnachting bij een paardenwelkom bedrijf.

Peelbergen Equestrian Centre

De Peelbergen equestrian centre is de topbestemming voor paardrijden in het Limburgse Peelgebied. De moderne accommodatie beschikt over drie grote overdekte arena's voor rijden het hele jaar door, evenals zand- en grasarenas voor buitenwedstrijden en -evenementen tijdens de zomermaanden. Naast de uitstekende rijfaciliteiten biedt het restaurant op het terrein heerlijke dineermogelijkheden voor bezoekers. Of je nu een ervaren ruiter bent of gewoon een dag uit wilt met de paarden, Peelbergen Equestrian Centre is de perfecte plek om alles te ervaren wat de sport te bieden heeft. 

 

Eigenschappen
Route: 20-25 km.
Knooppuntenroute
Route van A naar A

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
5,95km
Natuurgebied
 
7,46km
Natuurgebied
 
7,54km
Natuurgebied
 
8,67km
Natuurgebied