Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2
6075 EZ
Herkenbosch
Kasteel Daelenbroeck
Hotelkamer Daelenbroeck
Hotelkamer Daelenbroeck
Zaal Daelenbroeck
Gang Daelenbroeck

Hotel

Kasteel / Landhuis van onze partners

In de directe omgeving van Roermond ligt Romantik Hotel Kasteel Daelenbroek. Een uniek hotel op een buitengewone locatie midden in de prachtige natuur van Midden-Limburg. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere eigenschappen en sfeer.

Een buitengewone locatie, een uniek hotel. In de prachtige Limburgse natuur, op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht is Landgoed Kasteel Daelenbroeck gevestigd. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere ambiance. Op Kasteel Daelenbroeck kan je stijlvol overnachten en grandioos dineren. Je kan hier ook terecht voor een High Tea, een lunch of een hapje en drankje. Daelenbroeck is dé locatie bij uitstek voor feesten en huwelijken.

Restaurant

In het restaurant kan je genieten van de pareltjes uit de streek. Het restaurant Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch is dagelijks geopend vanaf 18.00 tot 21.00 uur. In de maanden januari, februari en maart is het restaurant & hotel, met uitzondering van groepsreserveringen, op maandag en dinsdag gesloten.

Brasserie

De brasseriekaart biedt alle gelegenheid tot heerlijk informeel ontspannen en genieten. Voor groepen zijn er verschillende sfeervolle ruimtes in het Kasteel. De brasserie is dagelijks geopend vanaf 12.00 tot 21.00 uur. In de maanden januari, februari en maart is Kasteel Daelenbroeck, met uitzondering van groepsreserveringen, op maandag en dinsdag gesloten. Ook de bijzondere High Tea en slow-lunches zijn echte aanraders, voor groepen of gewoon intiem met z'n twee.

Hotel

In het hotel van Kasteel Daelenbroeck zijn comfort en luxe de standaard. De sfeervolle suites zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Zo vind je op het landgoed verschillende type hotelkamers; van de splitlevel kamers met onder een ruime living en boven de slaapkamer tot de luxe Sauna suites in de overhoeksetoren van het Kasteel met eigen IR-sauna en whirlpool.

Hoofdburcht

Voor groepen biedt Kasteel Daelenbroeck de Hoofdburcht met de 'Ridderzaal', de 'Rentmeesterzaal' en diverse 14e-eeuwse gewelven, deze zijn geschikt voor feesten en bijeenkomsten tot 450 personen. De Hoofdburcht heeft een klassieke en stijlvolle ambiance. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een familiefeest of een huwelijk, het kan allemaal.

Aanvullende info

Boshotel Vlodrop: de gasten van Hotel Kasteel Daelenbroeck kunnen gratis gebruik maken van de welness faciliteiten in Boshotel Vlodrop.
Huisdieren: max. 1 hond per kamer toegestaan. 

 

Eigenschappen
Classificatie 5 sterren
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Aantal kamers: 10-25

Ook op deze locatie

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
0,78km
Bezienswaardigheid
 
 
0,97km
Natuurgebied
 
 
2,19km
Bezienswaardigheid
 
 
 
2,62km
Bezienswaardigheid
 
3,69km
Wandelroute
 
4,31km
Bezienswaardigheid
 
4,83km
Natuurgebied
 
5,02km
Bezienswaardigheid
 
5,23km
Fietsroute
 
5,57km
Natuurgebied
 
6,07km
Molen / Gemaal van onze partners
 
6,19km
Natuurgebied
 
6,27km
Bezienswaardigheid
 
6,27km
Bezienswaardigheid
 
6,47km
Wandelroute
 
6,57km
Bezienswaardigheid
 
6,65km
Bezienswaardigheid
 
6,68km
Bezienswaardigheid
 
6,84km
Bezienswaardigheid