Café-Zaal De Paerssjtal

Café-Zaal De Paerssjtal
Keulseweg 103
5953 HG
Reuver

Restaurant

Café of Bar

Cafe-zalen 'De Paerssjtal' is al jaren het vertrouwde adres voor een heerlijk avondje uit. De plek waar elke gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd

Café-zalen 'De Paerssjtal' is al jaren hét vertrouwde adres voor een heerlijk avondje uit. Al meer dan 20 jaar zorgen wij ervoor dat De Paerssjtal dé plek is, waar elke gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd. Harry en zijn team van enthousiast personeel zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Vraag een Reuvernaar waar De Paerssjtal is, en ze zullen je er met liefde de weg naartoe wijzen. Dit begrip uit Reuver bestaat uit een café en drie zalen.

In het café komen regelmatig bands spelen die zorgen voor een leuk avondje uit. Van pop tot rock – alles passeert de revue. Op zondag wordt er gezellig gekaart, en doordeweeks vertoeven verschillende verenigingen (joekskapel, trommel- en fluiterkorps, de vrouwenbond, etc.) in onze zalen. Ook evenementen gaan aan de Paerssjtal niet voorbij: zo is er een BBB-middag (Blasmusik, Bier & Bratwurst) en genieten we ieder jaar van kermis en vastelaovend. Samen zorgen we voor een bruisend dorpsleven: zo is er voor ieder wat wils!

In de zalen worden ook feesten en partijen tot in de puntjes verzorgd: De catering van uw feest, meeting of andere gelegenheid is in professionele handen bij de Paerssjtal. Zo kan je genieten van diverse buffetten: Tapas, Italiaans, Duits-Oostenrijks, of de gezellige sint- en kerstbrunches. Ook de hapjesparade en de High Tea mogen niet ontbreken: bijna alles is mogelijk. Heb je al iets in gedachten? Kom gerust eens binnenlopen of neem contact met ons op.

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 10:00 - 24:00
maandag: 18:00 - 24:00
dinsdag: 18:00 - 24:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 18:00 - 24:00
vrijdag: 16:00 - 24:00
zaterdag: 10:00 - 24:00



 

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
 
 
2,68km
Wandelroute
 
 
 
 
4,75km
Wandelroute
 
5,13km
Wandelroute
 
5,32km
Wandelroute
 
 
5,73km
Wandelroute
 
5,88km
Wandelroute
 
5,88km
Wandelroute
 
6,29km
Wandelroute
 
6,99km
Wandelroute
 
 
7,59km
Wandelroute
 
7,59km
Wandelroute