Café Restaurant Maaszicht

Café Restaurant Maaszicht
Pastoor Pinckersstraat 36
6071 NW
Swalmen

Restaurant

Brasserie / Lunchroom

Bezoek Café Restaurant Maaszicht in Asselt, het mooiste stukje van Roermond! Tegenover het eeuwenoude 'Rozenkerkje' van Asselt op 3km afstand van Roermond en het Outletcentrum bevindt zich Cafe Restaurant Maaszicht.

Onder het genot van een hapje en een drankje op ons sfeervolle terras, in het gezellige eetcafé of in ons à la carte restaurant, kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over de prachtige Maasplassen en de jachthaven van Asselt. Café Restaurant Maaszicht is dé bestemming voor een heerlijke lunch, met een uitgebreide lunchkaart vol met smakelijke salades, verrukkelijke broodjes en andere lunchgerechten.

Probeer zeker onze befaamde Maaszicht Burger! Daarnaast serveren we dagelijks verse vlaai van de gerenommeerde bakkerij Hannen uit Herten. U kunt bij ons ook een reservering maken voor een High Tea, een perfecte keuze voor bijvoorbeeld een babyshower of als verjaardagsverrassing! In ons à la carte restaurant presenteren we een uitgebreide menukaart met seizoensspecialiteiten, allemaal bereid met uitsluitend verse ingrediënten, vaak afkomstig uit de streek.

Onze gerechten worden begeleid door een uitgelezen selectie wijnen uit alle hoeken van de wereld, zorgvuldig bewaard in onze klimaatkast om ze op de perfecte serveertemperatuur te presenteren. Voor de jongste gasten hebben we uiteraard een aparte kindermenukaart met smakelijke opties.

Bovendien organiseren we regelmatig thema-avonden die inspelen op de seizoenen, zoals onze geliefde asperge- en wildavonden. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar info@restaurant-maaszicht.nl!

Naast onze culinaire ervaringen is Café Restaurant Maaszicht ook de ideale locatie voor allerlei gelegenheden, zoals trouwfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, recepties, familiediners, kerstdiners, koffietafels en bedrijfsborrels. Wij stellen met plezier een op maat gemaakte offerte op voor uw speciale gelegenheid.

Diverse fiets- en wandelroutes doorkruisen Asselt of beginnen bij ons restaurant, waardoor we ook een uitstekend startpunt zijn voor uw avontuurlijke dag.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Café Restaurant Maaszicht!

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 11:00 - 20:00
maandag: 11:00 - 20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 11:00 - 20:00
vrijdag: 11:00 - 20:00
zaterdag: 11:00 - 20:00

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
 
 
3,90km
Wandelroute
 
3,91km
Wandelroute
 
 
4,05km
Wandelroute
 
 
 
4,13km
Wandelroute
 
4,13km
Wandelroute
 
4,92km
Wandelroute
 
 
 
 
5,40km
Wandelroute
 
5,89km
Wandelroute
 
6,08km
Wandelroute
 
6,67km
Wandelroute
 
 
7,49km
Wandelroute
 
7,49km
Wandelroute
 
7,80km
Wandelroute