Bruno Rent

Fiets bij het water
Twee huurfietsen van Bruno Rent met op de achtergrond de TV-toren van Roermond
Twee fietsen die je kunt huren staan geparkeerd voor een Maasplas in Linne

Fietsverhuurbedrijf

Bedrijven met groepsuitjes

Welkom bij Bruno Rent! Vanuit het witte stadje Thorn verhuren wij e-bikes en fietsen. Een plaats met een historische oude kern en prachtige omgeving. Kortom: Een uniek start- en eindpunt voor een leuke dag!

Binnenkort een bedrijfs- of teamuitje, familie- of vrijgezellen dag? Organiseer je een leuke dag met vrienden en/of vriendinnen? Of wil je relax met je partner ons prachtige Limburg gaan verkennen? Perfect! Dan ben je bij Bruno Rent op de juiste plek. Geniet op een sportieve, fun en ontspannen manier van al het moois dat onze provincie (en een stukje van België) te bieden heeft.

Het Limburgse land staat voor gezelligheid, water, natuur, recreatie, bourgondisch, gastvrij en nog veel meer… Ontdek het zelf!

Voor de (elektrische) fietsen heeft Bruno Rent een selectie gemaakt van de mooiste toeristische plaatjes en leukste hotspots. Heb je de hele dag? Ga dan voor één van de lange routes. Liever een “snellere” ronde in de ochtend of middag, kies dan één van de korte routes. Ga lekker genieten in de open lucht!

Openingstijden

Maart t/m oktober
Dag Time slot Reactie
zondag: 09:30 - 17:30
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 09:30 - 17:30
donderdag: 09:30 - 17:30
vrijdag: 09:30 - 17:30
zaterdag: 09:30 - 17:30

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend van 09:30 – 17:30 uur. Dit van maart t/m oktober. Daarnaast ook tijdens vakantie- en feestdagen op maandag en dinsdag.