ABC Restaurant

ABC Restaurant
Middenpeelweg 7
5975 MZ
Sevenum

Restaurant

Dineren bij ABC Restaurant is meer dan eten alleen, het is een ware beleving! Want wanneer je hier binnenwandelt waan je jezelf direct op vakantie. Alsof je door een gezellig dorpje struint en met jouw familie of vrienden twijfelt waar te gaan eten. Met als enige verschil; je hoeft hier helemaal niet te kiezen!

ABC Restaurant, een culinair avontuur

Jullie worden door het vriendelijke personeel naar een tafeltje begeleidt in één van de sfeervolle restaurants vanwaar uit jullie culinaire avontuur gaat beginnen. Er zijn twaalf restaurants met ieder een eigen specialiteit, sfeer en keur aan heerlijke gerechten. Laat jezelf twee of drie uur culinair verwennen door de gepassioneerde koks van de gevarieerde restaurants. Ook alle niet-alcoholische drankjes zijn hierbij inbegrepen!

Ontzettend leuk voor de kids

Ook kinderen kunnen bij ABC helemaal zichzelf zijn. Lekker eten waar ze zin in hebben en naast een uitgebreid dessertbuffet hebben ze zelfs een heus snoepbuffet voor de zoetekauwtjes! Ook is er een gezellige binnenspeeltuin en een gave voetbalkooi. Blije kinderen, blije ouders, blije herinneringen!

Ook vegetarisch en gluten- en lactosevrij

ABC heeft voor gasten met een gluten- en lactosevrij dieet een aparte menukaart. Ook de vegetarische gasten krijgen een speciale menukaart waarop een assortiment van vegetarische lekkernijen wordt aangeboden. Alle vegetarische gerechten hebben bij ABC een speciaal logo waardoor het niet mis kan gaan. Ook wanneer je op dieet bent kun je hier met een gerust hart naartoe, je kunt zelf kiezen welk gerecht en welke portie je neemt!

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 16:30 - 22:00
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:30 - 22:00
donderdag: 16:30 - 22:00
vrijdag: 16:30 - 22:00
zaterdag: 16:30 - 22:00

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
7,55km
Fietsroute
 
8,26km
Fietsroute