VVV Zomerwandeling Thorn met boottocht - juli

Wanneer
-
-
Wijngaard Thorn
Rederij Cascade
Evenementen

Rondleiding

De VVV Thorn organiseert op diverse data in de zomervakantie een rondleiding met VVV-gids door het witte stadje Thorn. Aansluitend is het mogelijk een boottocht te maken over de Maasplassen.

Miniatuur vorstendom

De beste kennismaking met Thorn is een wandeling door het historisch centrum onder leiding van een VVV-gids. Ruim 800 jaar was Thorn de hoofdplaats van een miniatuur vorstendom, geregeerd door dames in de hoogste adellijke stand. Nu is Thorn een beschermd stadsgezicht en heeft vele monumenten. Het witte stadje Thorn dankt zijn naam aan de vele pittoreske witte huisjes en de vele authentieke panden uit de 15e tot de 18e eeuw.

Boottocht

De VVV-gids brengt je aansluitend naar de aanlegsteiger waar je kunt inschepen voor een 2 uur durende rondvaart. De boottocht door het Maasplassengebied in Midden Limburg voert onder andere langs Wessem en naar Maasbracht.

Aanvullende informatie 

  • Start wandeling om 13.00 uur bij VVV Thorn, Wijngaard 14 in Thorn.
  • Start boottocht om 14.30 uur.
  • De wandeling duurt 1,5 uur en de boottocht duurt 2 uur.
  • Reserveren is verplicht.
  • Maximaal 20 deelnemers.
Kosten evenement
Deelname bedraagt € 6,50 per persoon. Voor de wandeling met boottocht geldt een tarief van € 23,50 per persoon. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar is de prijs € 11,00 per persoon.

Praktische informatie

VVV Zomerwandeling Thorn met boottocht - juli

VVV Thorn
Wijngaard 14
6017 AG
Thorn
van -
van -