Uitgaanin Limburg

Roerkade in Roermond met gezellige kroegen

Uitgaan in Limburg

Heb je zin om lekker uit te gaan in Limburg? De werkweek van je af te schudden en het weekend in te luiden? Wat dacht je van een drankje op het terras of in het café? Pak een film in een van de bioscopen of geniet een avond in het theater. Er is altijd wel iets leuks te beleven.

Nightlife in Limburg

Ben je van plan om een avondje te stappen in Limburg? In steden als Venray, Weert en Roermond vind je veel gezellige kroegen en bars waar je tot in de late uurtjes terecht kunt. Van speciaal biertjes en borrelplankjes tot cocktails en heerlijke wijnen. Je vindt ze hier allemaal.

Café de Harmonie in Weert

Bioscoop en theater

Zin in een film? Bezoek een van de bioscopen in Limburg. Met een lekkere bak popcorn op je schoot, bekijk je de leukste films op het grote doek. 

Meer fan van het theater? De beste entertainers geven hun voorstellingen op de Limburgse podia. Krijg buikpijn van het lachen van de cabareties en kijk je ogen uit tijdens de prachtige dansacts.

Munttheater

Evenementen

Elk weekend is er vanalles te doen in Limburg. Festivals, foute feestjes, 70s, 80s en 90s parties, en meer. Verzamel je vrienden en beleef de leukste avond van je leven.

Houd de evenementenkalender in de gaten zodat je geen enkel avondje stappen hoeft te missen. 

Feest evenement