Petran Path 112 KM nature strolling

Discover the adventurous Petran Path - 112 Km true treat for enthusiasts of meandering hikes, leisurely strolls, and long-distance walks!

Deze route verbindt het adembenemende hoogveengebied van de #LimburgsePeel met de weelderige akkers, uitgestrekte heidevelden, majestueuze bossen en idyllische beekdalen, om uiteindelijk uit te komen bij de prachtige uiterwaarden van de machtige Maas.

Deze route volgt het uitgebreide knooppunten wandelnetwerk, wat garant staat voor een goed aangegeven wandelervaring. Maar dat is nog niet alles! Speciaal voor jou is het pad ook nog eens extra bewegwijzerd, zodat je zorgeloos kunt genieten van elke stap die je zet. De volledige route kun je via de download knop gratis downloaden

Scan de QR code van de handige app van Landschap Horst aan de Maas kom je onderweg meer te weten over de bijzondere plekken, natuurwonderen, culturele schatten en historische hoogtepunten die je op je pad tegenkomt. Op deze site staan ook 9 etappes van de totale 112 KM lange route wanneer je de voorkeur geeft aan kortere stukken.

Properties
Numbered junction network route
Route from A to B
Marked route

Nearby

The distances mentioned below are the distances from the location above.

 
6,25km
Regional Products
 
7,22km
Regional Products
 
7,29km
Places of interest
 
8,21km
Places of interest
 
9,84km
Regional Products
 
9,88km
Regional Products